Min kärlek till jul och nyårafton

popcornmaskinnNu är det lite drygt en månad kvar till julafton. Black friday/black weekend är avslutad och tyvärr gjorde jag bara ett fynd. Min brorsdotter älskar popcorn och jag hittade en liten popcornmaskin, ni vet en såndär amerikansk popcornmaskin där man ser när majsen “omvandlas” till popcorn =). Tror det kommer bli en succé under julafton, om jag kommer ihåg att köpa majs =). För ni som är intresserade av popcornmaskinen så hittar ni den här.

För oss som tycker om att vara ute i god tid och slippa julstressen så har black friday blivit en skänk från ovan. Tidigare har jag tyckt att hela black friday hysterin varit överdriven men i år så kom det verkligen galna erbjudande. Black friday kan beskrivas som mellandagsrean för oss som planerar lite i förväg =). Nästa år kommer det planeras mer och alltifrån nyårsklänning till alla julklappar kommer inhandlas denna helg. En månad innan jul är lagom att börja ifall nyårsklänningen inte passar eller man behöver skicka tillbaka trasiga leksaker.

 

Nyårslöften inför 2018

 

När nyårsklänningen hänger i garderoben och julklapparna är inslagna är det dags att planera inför det minst seriösa löftet vi lovar oss själva. Det enda löfte jag lyckats hålla är löftet om att inte ha samma nyårslöfte två gånger =).

Träning, gå ned i vikt, ändra mathållning, läsa fler böcker är några av de nyårslöften jag hittills inte lyckats hålla. Så i år ska jag tänka igenom ett så enkelt nyårslöften som möjligt. Kom gärna med förslag på roliga nyårslöften, gärna löften som ni själva lyckats hålla under 365 dagar.

 

Ett spännande 2018 väntar…

 

Vi lever sannolikt i intressanta tider och 2017 får nog sammanfattas som ett svajigt år. Trots att 2018 ser ut att bli ett intressant år så kommer det bli minst lika svajigt som 2017. Ett valår är alltid spännande men det här valet ser ut att bli extra intressant. Då tänker jag kanske framförallt på alla stora förändringar inom EU och nu med de östeuropeiska länderna som verkar gå emot EU allt mer. Tanken med den här bloggen inför 2018 är att skriva lite mer om politik, då jag märkt ett ökat intresse från mina läsare. Det blir inga renodlade inlägg om politik utan en skön bland av politik, kläder och tankar kring barnuppfostran. Första inlägget kommer bli en utvärdering av min nya saccosäck som jag kommer få i julklapp =).

Tills dess får ni ha ett fortsatt bra 2017 och jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!